Welkom bij Osiris

Openingsuren (zonder afspraak)
WeEKdagen: 9- 21u
Zaterdag: 9- 19u
Zon- en feestdagen: 9- 13u

 

Graag bedienen we jullie ook "tot en met" het sluitingsuur. 
D.w.z.: binnen voor sluitingsuur = nog lekker genieten van de zonnebank tot ...

GEZELLIGE ERVARING


Osiris Sint-Nikaas heeft 10 cabines en Osiris Zele heeft 9 Cabines met daarin de laatste nieuwe zonnebanken van Luxura, een professioneel merk voor veeleisende zonnebaders.
Een paar minuten onder één van deze ergonomische banken is een ervaring op zich, want ze zijn uitgerust met de laatste nieuwe technische snufjes: airconditioning, 4 muziekkanalen met surround systeem, aansluiting voor je MP3- speler, sproeiers die een verfrissende nevel verspreiden en een smart voice, waarbij een vriendelijke stem je langs de verschillende functies leidt en alle nodige informatie geeft.
Zonnezuilen met een ingebouwde vibra-plate;dat is actief zonnen en gezichtskannonnen met massagestoel Hoewel al deze zonnetoestellen, op die manier zichzelf uitwijzen, draagt Osiris een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel.
Daarom is er altijd iemand van het Osiris- team aanwezig in de zaak die zorgt voor een professionele begeleiding en hulp waar nodig. Een plek waar je je letterlijk bloot geeft, moet immers ook iets gezellig, intiem en comfortabel hebben.

Osiris legt de nadruk op kwaliteit, beste prijs, hygiëne in een ontspannen sfeer. U geniet ervan optimale netheid:na elke beurt worden de cabines schoongemaakt en de zonnebanken ontsmet.

Tot snel,
Het Osiris-Team